Τηλέφωνο επικοινωνίας : +30 2221097000 - +30 2221084464

Η Εταιρεία

ΚΕΝΤΡΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ - ΕΙΔΗ ΜΕΣΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ -
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

H εταιρεία ιδρύθηκε το Μάρτιο 2018 υπό την επωνυμία Metaxas Safety στην πόλη της Χαλκίδας στην οδό Αντ. Μαργαρίτη 163 στην Αγ. Ελεούσα με βασικό στόχο την Ασφάλεια στους χώρους Εργασίας (www.metaxasafety.gr)

Το 2023 λειτουργεί και δεύτερο κατάστημα στην πόλη τής Χαλκίδας (Ωρίωνος 71, Χαλκίδα)
Η metaxas safety είναι εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από την Bureau Veritas, τον δεύτερο μεγαλύτερο όμιλο διεθνώς στον τομέα των υπηρεσιών αξιολόγησης και πιστοποίησης ποιότητας.

Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πυρόσβεσης, συστήματα πυρασφάλειας, έλεγχο – συντήρηση – αναγόμωση πυροσβεστήρων, μονίμων συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης κτιρίων, ακολουθώντας τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα και την Ελληνική Νομοθεσία με επίσημο συνεργάτη τη ΜΟΒΙΑΚ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα όσον αφορά τη βιομηχανία του Πυροσβεστικού Εξοπλισμού.
Επίσης η metaxas safety ασχολείται με :

• Εμπορία ειδών Μέσων Ατομικής Προστασίας, ρούχα εργασίας

•Έλεγχο – Πιστοποίηση Ανυψωτικών Μηχανημάτων ( Περονοφόρα, Γερανογέφυρες, Τηλεσκοπικοί γερανοί κλπ)

• · Πιστοποίηση δοχείων υπό πίεση

• · Κατηγοριοποίηση τουριστικών καταλυμάτων

• · Πιστοποίηση κολυμβητικών δεξαμενών

Πιστεύουμε ότι η πρόληψη των εργατικών ατυχημάτων ή επικίνδυνων συμβάντων, δεν μειώνει μόνο το κόστος μιας επιχείρησης αλλά συμβάλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας της, για το λόγο αυτό όλοι οφείλουμε να επικεντρωθούμε κατά κύριο λόγο στην πρόληψη σε όλα τα επίπεδα. Στο τομέα των πιστοποιήσεων η metaxas safety είναι επίσημος συνεργάτης της CERT 1 που η λειτουργία της είναι βασισμένη στις απαιτήσεις και προδιαγραφές που ορίζονται στο διεθνές πρότυπο ISO 17020, τους κανονισμούς του Ε.ΣΥ.Δ και τις απαιτήσεις της ισχύουσας Εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και τεχνικών προτύπων.
Η metaxas safety συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία, την και την αξιοπιστία της πάνω στο αντικείμενο της Ασφάλειας στους χώρους εργασίας θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη σε ότι θελήσετε και να είναι δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά και να συνεργαστούμε.

Metaxas Safety (Αγία Ελεούσα, Χαλκίδα )

Διεύθυνση

Αντωνίου Μαργαρίτη Χαλκίδα 341 00

Τηλέφωνο

+30 2221097000

Εmail

info@metaxasafety.gr

Metaxas Safety (Ωρίωνος 71, Χαλκίδα)

Διεύθυνση

Ωρίωνος 71, Χαλκίδα 341 00

Τηλέφωνο

+30 2221084464

Εmail

info@metaxasafety.gr

Shop
Wishlist
0 items Cart
My account