Άρθρα

Πόσο σωστή είναι η σήμανση στο ξενοδοχείο σας;

Πόσο σωστή είναι η σήμανση στο ξενοδοχείο σας;

Έχετε δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο με εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση, ένα καθαρό και φιλόξενο εξωτερικό χώρο και τα δωμάτια σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους επισκέπτες σας!

Θυμηθείτε επίσης ότι στα ξενοδοχεία οι πρώτες εντυπώσεις είναι σημαντικές και ο καλύτερος τρόπος για να ξεχωρίσεις είναι να δημιουργήσετε μια επαγγελματική και φιλόξενη σήμανση.

Είτε έχετε ένα ξενοδοχείο που χρειάζεται ανανέωση, είτε σχεδιάζετε να ανοίξετε ένα νέο ξενοδοχείο, η σωστή μελέτη σήμανσης είναι απαραίτητη.

Ο βασικός σκοπός της σήμανσης του ξενοδοχείου είναι το branding. Επομένως χρειάζεται να δημιουργήσετε μια μοναδική ταυτότητα για το ξενοδοχείο σας, ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής.

Μελέτη Σήμανσης

Το πρώτο και σημαντικότερο στάδιο για τη δημιουργία ποιοτικών συστημάτων σήμανσης είναι αυτό της Μελέτης Σήμανσης. Κατά τη Μελέτη Σήμανσης, γίνεται εκτεταμένη έρευνα πάνω στις ανάγκες της επιχείρησης, τους χώρους που θα τοποθετηθούν οι πινακίδες και στην ταυτότητα του brand, έτσι ώστε να κυλήσουν ομαλά τα επόμενα βήματα

Πρόκειται για την πιο σημαντική εργασία προκειμένου οι πινακίδες να σχεδιαστούν και να τοποθετηθούν στρατηγικά, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε κτιρίου και επιχείρησης και να είναι πλήρως εναρμονισμένες με τον περιβάλλοντα χώρο.

Τα Είδη Σήμανσης

 Μελέτη Σήμανσης είναι ολοκληρωμένη και ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα της εταιρείας για:

  • Επιγραφές & πινακίδες εσωτερικού/ εξωτερικού χώρου

  • Πινακίδες σήμανσης καθοδήγησης και ενημέρωσης (wayfinding)

  • Πινακίδες ασφάλειας και υγείας

  • Φωτεινές πινακίδες με LED

  • Πινακίδες σε κώδικα Braille

  • Ηλεκτρονικές πινακίδες

Αφήστε μια απάντηση