Άρθρα

Metaxas Safety

    H εταιρεία ιδρύθηκε το Μάρτιο 2018 υπό την επωνυμία Metaxas Safety στην πόλη της Χαλκίδας στην οδό Αντ. Μαργαρίτη 163 στην Αγ. Ελεούσα με βασικό στόχο την πρόληψη και την Ασφάλεια στους χώρους Εργασίας (www.metaxasafety.gr)
Από το Νοέμβριο 2022 ξεκινάει την λειτουργία και το δεύτερο της κατάστημα στην πόλη της Χαλκίδας (Ωρίωνος 71, Χαλκίδα) με την εμπειρία και την ικανότητα με ειδικού Τεχνικού Συμβούλου μας τον κ. Κων/νο Μπαζίγο Διπλ. Μηχ/γο Μηχ/κός MSc Πυρομηχανικό MSc, με τεράστια γνώση στο τομέα της Πυρόσβεσης – Πυρασφάλειας.
Η Metaxas Safety είναι εγκεκριμένη και αναγνωρισμένη από την Bureau Veritas για το κέντρο επανελέγχου πυροσβεστήρων της Αγ. Ελεούσας (Αντων. Μαργαρίτη 163), και την ΕΒΕΤΑΜ για το κέντρο επανελέγχου πυροσβεστήρων και τον υδραυλικό έλεγχο των φιαλών στην Χαλκίδα (Ωρίωνος 71), δυο από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τομέα των υπηρεσιών αξιολόγησης και πιστοποίησης ποιότητας.
Η Metaxas Safety προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών πυρόσβεσης, συστήματα πυρασφάλειας, έλεγχο – συντήρηση – αναγόμωση πυροσβεστήρων, μονίμων συστημάτων πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης κτιρίων, ακολουθώντας τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα και την Ελληνική Νομοθεσία με επίσημο συνεργάτη τη ΜΟΒΙΑΚ, που αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα όσον αφορά τη βιομηχανία του Πυροσβεστικού Εξοπλισμού.
Επίσης η metaxas safety ασχολείται με :
•  Εμπορία ειδών Μέσων Ατομικής Προστασίας, ρούχα εργασίας
•  Έλεγχο – Πιστοποίηση Ανυψωτικών Μηχανημάτων ( Περονοφόρα, Γερανογέφυρες, Τηλεσκοπικοί γερανοί κλπ)
•  Πιστοποίηση δοχείων υπό πίεση
•  Κατηγοριοποίηση τουριστικών καταλυμάτων
•  Πιστοποίηση κολυμβητικών δεξαμενών
M e t a x a s – S a f e t y
Μεταξάς Νικ. Χρήστος
* Κέντρο Πυροσβεστικού Εξοπλισμού
* Εμπορία Μέσων Ατομικής Προστασίας
* Πιστοποίηση ανυψωτικών μηχανημάτων
📌 Κεντρικό Κατάστημα : Αντώνιου Μαργαρίτη 163 – Αγία Ελεούσα – Χαλκίδος Τηλ: 2221097000 – 2221097010
📌 Υποκατάστημα : Ορίωνος 71- Χαλκίδος (πρώην εργαστήριο πυροσβεστήρων Μπαζίγου Κωνσταντίνου) Τηλ: 2221084464
Email: metaxasafety@gmail.com